Kontakt os:

86 12 40 07

Nyheder

Opgradering af træværksted

I sommerferien 2018 har vi fået nye maskiner, værktøj og ikke mindst fået lavet professionel udsugning, så vi nu kan kører med langt flere maskiner. Det betyder at vi nu kan lave det meste!

Vi glæder os til at komme igang med brug af og undervisning i maskiner og arbejdsprocessor, som på et rigtigt snedker-værksted.

Drengeliv - et nyt fag på Facet

Vi har de sidste år haft stor succes med faget "pigeliv". Vi har derfor (efter berettigede protester fra drengene) lavet et fag, som hedder drengeliv.

Det kommer til at understøtte drengenes sociale relationer til hinanden og deres kendskab til sig selv som unge drenge/mænd. 

Hvordan finde sin identitet som ung mand anno 2018? Hvordan er det at have særlige behov? Emner som fritid, interesser, fællesskaber og venskab, sociale medier, krop og seksualitet kan tages op efter behov. Vi vil meget gerne hjælpe vores drenge til at finde en plads i små og store fællesskaber samt understøtte, at de bruger hinanden til at dele oplevelser og tanker i processen med at blive voksen.

Følg os på de sociale medier!

Følg med i vores hverdag på de sociale medier. Vi er nu at finde på både Instagram (@facetaarhus) og Facebook (@facetaarhus). Her deler vi sjove og spændende historier, fra de arrangementer og projekter vi arbejder med.​​

FACET     |     Hermodsvej 3 B     |     8230 Åbyhøj     |     Tel.: +45 86 12 40 07     |     adm@facet-aarhus.dk