Kontakt os:

86 12 40 07

Nyheder

​​Studierådet holder Facet-fest

Torsdag d. 29. november kl. 18.00-22.00

Der skal ske noget og vi har lyst til en dansefest!

Vi starter med velkomstdrink i baren, og siden vil der være spisning, diskotek, rockkælder med søm-konkurrencer, spillebule og hyggested.

Alle elever deltager da undervisningen er omlagt. Fredag møder vi først kl. 10.00 og går tidligt hjem.

Vi glæder os til at se jer!!!

​Burger - bingo

Torsdag d. 7. februar 2019 inviterer vi forældre og andre pårørende på rundvisning, burgere og hygge.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

​​UFL klub på Facet

Ligeværd, som er en forening for mennesker med særlige behov og deres pårørende har over hele landet i de større byer klubber for unge. I Aarhus har de besluttet, at klubben skal flytte ind her på Facet.

Der er altså nu klubaftener mandage kl. 19.00 - 20.00 på Facet. Det koster et beskedent beløb at være medlem af klubben og man er velkommen til et par "prøve-aftener" først. Klubben er åben for alle efter aftale med UFL.

De unge har stor indflydelse på, hvad der foregår i klubben og det er en rigtig god måde at få et større socialt netværk på.

Opgradering af træværksted

I sommerferien 2018 har vi fået nye maskiner, værktøj og ikke mindst fået lavet professionel udsugning, så vi nu kan kører med langt flere maskiner. Det betyder at vi nu kan lave det meste!

Vi glæder os til at komme igang med brug af og undervisning i maskiner og arbejdsprocessor, som på et rigtigt snedker-værksted.

Mandeliv - et nyt fag på Facet

Vi har de sidste år haft stor succes med faget "pigeliv". Vi har derfor (efter berettigede protester fra drengene) lavet et fag, som hedder mandeliv.

Det kommer til at understøtte drengenes sociale relationer til hinanden og deres kendskab til sig selv som unge drenge/mænd.

Hvordan finde sin identitet som ung mand anno 2018? Hvordan er det at have særlige behov? Emner som fritid, interesser, fællesskaber og venskab, sociale medier, krop og seksualitet kan tages op efter behov. 

Vi vil meget gerne hjælpe vores drenge til at finde en plads i små og store fællesskaber samt understøtte, at de bruger hinanden til at dele oplevelser og tanker i processen med at blive voksen.

Følg os på de sociale medier!

Følg med i vores hverdag på de sociale medier. Vi er nu at finde på både Instagram (@facetaarhus) og Facebook (@facetaarhus). Her deler vi sjove og spændende historier, fra de arrangementer og projekter vi arbejder med.​​

FACET     |     Hermodsvej 3 B     |     8230 Åbyhøj     |     Tel.: +45 86 12 40 07     |     adm@facet-aarhus.dk