Nyheder

IMG_7294.jpg

Fagligt kompetence løft til personalet

På Facet er hele personalegruppen startet på et fælles uddannelsesforløb, der strækker sig over det næste år.

Vi vil nemlig gerne være endnu dygtigere til vores arbejde, og det øger vores arbejdsglæde løbende at blive opdateret med ny viden og få udfordret vores måder at gøre tingene på.

Vi kommer til at arbejde indenfor en narrativ, systematisk og neuropædagogisk ramme, hvilket understøtter de værdier, vi i forvejen har i huset.

Vi er vilde med det!

musik.jpg

Opgradering af musik

I musik er vi i fuld gang med at forbedre lokalet og indkøbe nye instrumenter. Det er nødvendigt når vi har en super dygtig musiklærer og mange elever der gerne vil være med. Senest har vi købt cajun og 7 ukuleler som er sjove og lette at lære at spille på.

Vi glæder os til at komme i gang med undervisning i de nye instrumenter.

Lejrbål.jpg

Lejr i Dyngby

Igen i år har vi valgt at afholde årets Facetlejr i Dyngbyhytten ved Saksild Strand. Det gør vi fordi, det har været et stort ønske fra elever og lærere, og fordi rammerne er optimale i forhold til hyggeligt samvær og gode oplevelser.

Lejren finder sted d. 5-7. juni 2019. Alle eleverne deltager, da lejren er en del af undervisningstilbuddet. Men vi laver individuelle aftaler med alle elever for at sikre at det bliver en god oplevelse for alle.