Nyheder

Facet-fest-1.jpg

Studierådet holder Facet-fest

Torsdag d. 29. november kl. 18.00-22.00

Der skal ske noget, og vi har lyst til en dansefest!

Vi starter med velkomstdrink i baren, og siden vil der være spisning, diskotek, rockkælder med søm-konkurrencer, spillebule og hyggested.

Alle elever deltager, da undervisningen er omlagt. Fredag møder vi først kl. 10.00 og går tidligt hjem.

Vi glæder os til at se jer!

Opgradering af værksted.JPG

Opgradering af træværkstedet

I sommerferien 2018 har vi fået nye maskiner, værktøj og ikke mindst fået lavet professionel udsugning, så vi nu kan køre med langt flere maskiner. Det betyder, at vi nu kan lave det meste!

Vi glæder os til at komme i gang med undervisning i maskiner og arbejdsprocessor, som på et rigtigt snedker-værksted.

Kigger-biler.JPG

Mandeliv - et nyt fag

Vi har de sidste år haft stor succes med faget "Pigeliv". Vi har derfor (efter berettigede protester fra drengene) lavet et fag, som hedder Mandeliv.

Det kommer til at understøtte drengenes sociale relationer til hinanden og deres kendskab til sig selv som unge drenge/mænd.

Hvordan finder man sin identitet som ung mand i dag? Hvordan er det at have særlige behov? Emner som fritid, interesser, fællesskaber og venskab, sociale medier, krop og seksualitet kan tages op efter behov.

Vi vil meget gerne hjælpe vores drenge til at finde en plads i små og store fællesskaber samt understøtte, at de bruger hinanden til at dele oplevelser og tanker i processen med at blive voksen.